Pastissets de boniato de Barxell
Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Pastissets de boniato de Barxell. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Pastissets de boniato de Barxell is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Pastissets de boniato de Barxell is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pastissets de boniato de Barxell, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastissets de boniato de Barxell delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastissets de boniato de Barxell is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pastissets de boniato de Barxell estimated approx 75 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Pastissets de boniato de Barxell using 8 ingredients and 28 steps. Here is how you cook it.
Aquí os presento esta receta muy típica por Navidades.
Es de esas recetas que tiene historia en muchas casas y que se está perdiendo, aquí la comparto con todos/as vosotros/as y para tenerla en el recetario para siempre. Vamos a disfrutar de la saludable receta dulce por Navidad. GXL
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastissets de boniato de Barxell:
- 700 gr. boniatos
- 1/4 de litro aguardiente (anis seco)
- 1/2 litro aceite de oliva
- 1/2 kg. azúcar glas (o trituras con la Thermomix el normal)
- 1 huevo (separar la yema de la clara)
- 850-900 gr. harina aprox. ellos dicen "de harina, la que admita"
- 1 cdts canela
- Mantequilla para untar las bandejas
Steps to make to make Pastissets de boniato de Barxell
- Los boniatos, hay que cocerlos (en una olla 35-40 minutos), esta vez los hicimos a la plancha, cuando empiece a hincharse la piel y ésta rebiente, estarán buenos. Dejar enfriar.
- Después quitarles la piel y en un bol (mejor de cristal) con un tenedor vas pisándolos y haciendo una masa homogénea, dejar reposar unas horas.
- Pon a calentar el aceite de oliva, tiene que estar muy caliente.
- Del huevo separar la yema de la clara.
- Preparar el azúcar glas, yo lo hago en la Thermomix.
- En un bol grande, poner la harina,
- Escaldar la harina con el aceite super caliente, mezclar
- Añades el azúcar, remover-mezclar.
- La botella de anis seco. Medirlo.
- Añadir el anis seco y remover mezclar con las manos mejor.
- Rompes a mezclar tambien la yema de huevo, ahora con las manos.
- Cuando ya la tienes manejable, poner la cucharadita de canela y seguir amasando.
- Si está demasiado blanda, añades algo de harina y sigues amasando.
- La textura tiene que estar más bien blanda, pero unida. dejar enfriar. Nota.- aún tenía que haber añadido más harina, se me quedo algo oliosa y blanducha, por miedo a añadir más harina, no tengáis miedo.
- Montaje y elaboración de cada "pastisset". Plástico encima de la bancada de cocina, sobre él un poco de masa, con el rodillo de madera lo haces por igual de un espesor de 0,50 cm.
- Con un vaso de boca ancha, cortas la masa.
- Retiras el resto de masa fuera del vaso.
- Pones la cucharadita de boniato.
- Das la vuelta al plástico para darle la.
- Con un tenedor cierras las puntas. así sucesivamente uno por uno.
- Precalentar el horno a 160ºC, al aire.
- Untar la bandeja del horno, con mantequilla. Sobre ella vas dejando los pastissets (algo separados).
- Luego los pintas con la clara de huevo.
- Mezclas en un tarrito, 5 c/p de azúcar y un toque de canela, mezclar.
- Para terminar espolvorear con mezcla de azúcar y algo de canela.
- Hornear durante 25 minutos máximo. Sacar y dejar enfriar.
- Guardar en una olla vacía, tapada y en lugar fresco y seco.
- Ir sacando para servir.
As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you wish to serve a dish that uses less or even more ingredients or is a little bit basically hot, you can make basic changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for novices you don't require to learn them yet just if you grasp some easy food preparation methods.
This isn't a full guide to quick as well as very easy lunch recipes but its excellent food for thought. With any luck this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Pastissets de boniato de Barxell. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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