Bollos preñaos

Bollos preñaos

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Bollos preñaos. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Bollos preñaos is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Bollos preñaos is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Bollos preñaos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bollos preñaos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Bollos preñaos using 5 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Los bollos preñaos son el acompañamiento perfecto a una buena sidra asturiana y se suele preparar con chorizo fresco asturiano.

Estos panes a veces se preparan con mantequilla y huevo, más al estilo pan de leche, pero a mi como más me gusta es con masa de pan.

En esta ocasión los rellené con chorizos frescos pero también quedan buenísimos con chistorra.

Ingredients and spices that need to be Get to make Bollos preñaos:

  1. 500 grs. harina de fuerza
  2. 350 grs. agua
  3. 8 grs. sal
  4. 15 grs. levadura fresca (o 5 grs. de levadura seca de panadero)
  5. 8 chorizos frescos (o chistorra)

Steps to make to make Bollos preñaos

  1. Con Thermomix: Ponemos el agua y la levadura fresca en el vaso y programamos 2 minutos a 37ºC.

    Añadimos la harina y la sal. Mezclamos durante 10 segundo a velocidad 6. Y amasamos durante 5 minutos a velocidad espiga.
  2. Sin Tx: La preparación será similar a cualquier otro pan.

    El agua debe estar tibia (alrededor de 37º) y en ella disolvemos la levadura fresca.

    Ponemos la harina en un bol y le añadimos el agua con la levadura. Incorporamos la sal y mezclamos todo bien.

    Podemos ayudarnos de un baso batidor. En ese caso iremos amasando durante un par de minutos dejando reposar la masa 10 minutos. Así hasta que tengamos una masa homogénea y lisa.
  3. Ponemos la masa en un bol untado con un poco de aceite y la tapamos hasta que doble su tamaño, aproximadamente 1 hora y media.
  4. Después volcamos en nuestra mesa de trabajo enharinada y quitamos el aire que haya podido coger. Hacemos un rulo y de ahí cortamos las raciones.
  5. A mi con el tamaño que veis me han salido 8 bollos.
  6. Lo que hacemos es aplastar cada bollo con un rodillo y le damos una forma rectangular. Ponemos el chorizo y lo cerramos dándole forma de bollo, dejando la puntas bien cerradas.
  7. Los vamos colocando en una bandeja de horno con papel sulfurizado.
  8. Volvemos a dejar a que doblen su tamaño. 1 hora y media aproximadamente. Si nos gusta podemos poner un poco de harina por encima de cada bollo.
  9. Pasado ese tiempo los vamos a hornear.

    Yo primero los pongo a 220ºC durante 15 minutos y echo medio vaso de agua en la base del horno para crear vapor. Después otros 20 minutos a 180ºC hasta que estén cocidos.
  10. Los llevamos a una rejilla para que enfríen. Podéis comerlos en templado y ya la fiesta será tremenda.
    ¿Os animáis a probar?

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your personal tastes in time. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for newbies you don't require to learn them but only if you master some straightforward food preparation strategies.

This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch recipes but its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Speedy Bollos preñaos. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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