Crema de puerro y pera

Crema de puerro y pera

Hey everyone, it is Louise, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Crema de puerro y pera. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Crema de puerro y pera is one of the most popular of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Crema de puerro y pera is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Crema de puerro y pera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de puerro y pera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de puerro y pera is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Crema de puerro y pera using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Ayer me decidí a probar estar cremita que mi querida Martha me había recomendado y como en otras ocasiones, ciertamente es un ricura de receta. Suave, delicada y deliciosísima. Aunque yo soy más de tomar las cremas calentitas hasta que no se inaugura oficialmente el verano, debes saber que ésta la puedes tomar también en frío. La he acompañado de unos trocitos de jamón crujiente que son súper fáciles de preparar, pero eso ya a tu gusto. He cocinado la crema con Thermomix. Adáptala a tu robot o bien cocínala de manera tradicional. Te dejo los detalles al final de la receta para que puedas prepararla sin problema.

Ingredients and spices that need to be Take to make Crema de puerro y pera:

  1. 200 gr puerro (la parte blanca)
  2. 1 cebolla pequeña
  3. 1 patata no muy grande de unos 200 gr
  4. 3 peras (yo utilicé de la variedad Conferencia)
  5. 500-600 gr caldo de pollo
  6. 3 peras (yo utilicé de la variedad Conferencia)
  7. 100 gr nata para cocinar o nata fresca
  8. al gusto Sal y pimienta negra molida
  9. 4 lonchas jamón crujiente (opcional)

Steps to make to make Crema de puerro y pera

  1. Con Thermomix/Monsieur Cuisine: Pon en la jarra el puerro cortado en rodajas y la cebolla cortada en cuartos. Trocea 3 seg/vel 5.
  2. Baja los ingredientes con ayuda de una espátula. Añade la mantequilla y rehoga 7 min/100ºC/vel 1.
  3. Incorpora la patata pelada y troceada en dados no muy grandes y programa 3 min/100ºC/vel 1.
  4. Añade el caldo y programa 15 min/100ºC/vel 1. Después incorpora las peras peladas y troceadas y una cucharadita de sal. Programa otros 10 min/100ºC/vel 1.
  5. Por último agregamos la nata y trituramos 30 seg/vel 5-10 progresivamente. Rectifica de sal si lo crees necesario y listo!
  6. Método tradicional: Pelar la cebolla y picar finamente junto con el puerro. Pon en una cazuela la mantequilla y cuando se haya derretido añade las verduras. Rehoga unos 5 minutos a fuego medio, removiendo de vez en cuando.
  7. Pela la patata y trocea en dados no muy grandes. Añade a la cazuela, remueve e incorpora el caldo. Lleva a ebullición, pon la tapa y cocina unos 15 minutos. Mientras tanto pela y trocea las peras.
  8. Pasado el tiempo incorpora las peras troceadas, agrega una cucharadita de sal y vuelve a tapar. Cuece otros 10 minutos más.
  9. Pasa las verduras al vaso de tu batidora, añade la nata y el caldo de la cocción. Si te gusta la crema más espesita no le pongas todo el caldo y ve añadiendo a medida que tritures y vayas viendo como queda de consistencia. Rectifica de sal y añade una pizca de pimienta molida. Lista para servir!

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a dish that uses less or more ingredients or is a bit basically hot, you can make simple modifications to achieve this objective. In other words, begin making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking skills for beginners you don't need to discover them however just if you master some simple food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and also simple lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Crema de puerro y pera. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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