Coca amb tonyina en TM31

Coca amb tonyina en TM31

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Coca amb tonyina en TM31. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Coca amb tonyina en TM31 is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Coca amb tonyina en TM31 is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Coca amb tonyina en TM31, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Coca amb tonyina en TM31 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Coca amb tonyina en TM31 using 15 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Coca típica de les Fogueres de Sant Joan, fiesta tradicional que se celebra en Alicante del 20 al 24 de junio, que se come junto con brevas el día de la plantá de los monumentos de cartón piedra, que se quemarán el día 24 de junio

Ingredients and spices that need to be Take to make Coca amb tonyina en TM31:

  1. Ingredientes para el relleno:
  2. 150 gr. tonyina (o más conocido como atún de zorra)
  3. 250 gr. aceite
  4. 700 gr. cebolla
  5. 1 poco perejil
  6. 60 gr. piñones
  7. 1 cucharada pimentón dulce
  8. sal
  9. Nota: Si compráis el trozo de atún en salazón, os aconsejo que lo pongáis a desalar una hora o dos antes de prepararlo
  10. Ingredientes para la masa:
  11. 350 gr. líquido sobrante del relleno (si faltara añadimos agua hasta completar la medida)
  12. 1 cucharadita sal
  13. 40 gr. anís seco (tipo chinchón)
  14. 450 gr. harina
  15. 1 huevo

Instructions to make to make Coca amb tonyina en TM31

  1. Comenzamos haciendo el relleno. Para ello, ponemos el atún en el vaso de la Thermomix y lo troceamos 6 segundos, velocidad 4 y reservamos.
  2. Ahora ponemos el aceite en el vaso y calentamos 5 minutos, temperatura varoma, velocidad 1. Después añadimos la cebolla y el perejil y troceamos 8 segundos, velocidad 4.
  3. Programamos 25 minutos, temperatura varoma, velocidad cuchara. Agregamos los piñones, el pimentón, el atún y programamos 2 minutos, 100º, velocidad cuchara.
  4. Volcamos la mezcla en un colador y dejamos que escurra bien en un bol todo el líquido, ya que lo utilizaremos para hacer la masa.
  5. Ahora vamos a preparar la masa. Lo primero que hacemos es precalentamos el horno a 200º. Mientras, en el vaso, ponemos el líquido sobrante del sofrito y programamos 2 minutos, 100º, velocidad 1. Añadimos la sal y el anís y mezclamos 3 segundos, velocidad 5. Después agregamos la harina y amasamos 20 segundos, velocidad 6.
  6. Volcamos la masa sobre un papel de hornear y la amasamos un poco con las manos y las separamos en dos porciones, más o menos de la misma cantidad. Como es una masa delicada podemos amasar con cuidado con un rodillo o con las manos, dándole el tamaño de la bandeja donde la vayamos a hornear. Luego hacemos lo mismo con la otra parte, que será la tapa de la coca y la reservamos.
  7. Repartimos bien el relleno por encima de la masa que está en la bandeja del horno y tapamos con la otra parte. Pintamos con huevo batido y metemos al horno 25 minutos, 220º

As your experience and confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little bit basically spicy, you can make easy modifications to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for novices you do not require to learn them yet only if you master some simple cooking techniques.

This isn't a full overview to fast and easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Coca amb tonyina en TM31. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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