Nata montada bien firme (trucazo)

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Nata montada bien firme (trucazo). It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Nata montada bien firme (trucazo) is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Nata montada bien firme (trucazo) is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Nata montada bien firme (trucazo), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Nata montada bien firme (trucazo) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Nata montada bien firme (trucazo) using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
Hoy no te voy a dar un Truco, hoy te voy a dar un TRUCAZO para conseguir una NATA BIEN FIRME para rellenar tu ROSCÓN DE REYES y que no se te “escacharre” con el paso de los minutos.
Ya conoces el truquito de que esté bien fría, incluso meterla unos minutos en el congelador sigue siendo buena idea. También has probado seguro a echar una o dos cucharadas de queso crema. No se puede decir que todas estas ideas no den buenos resultados, pero esta sencilla técnica es la definitiva. Tan solo se trata de usar un estabilizador o gelatina. Prueba y ya no querrás usar otra cosa.
Puedes aromatizarla antes de montar con vainilla, canela, cacao en polvo, cafe soluble....
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Ingredients and spices that need to be Make ready to make Nata montada bien firme (trucazo):
- 2 cucharaditas gelatina en polvo neutra
- 100 ml agua fría
- 500 ml nata líquida muy fría
- 100 g azúcar glass (más o menos, según la quieras de dulce)
Instructions to make to make Nata montada bien firme (trucazo)
- Lo primero es hidratar la gelatina con el agua en un recipiente y déjala unos cinco minutos.
- Tras el tiempo de hidratación, pon a fuego lento y remueve con una cucharilla. No tiene que hervir, tan solo hay que calentarla y disolverla. También puedes hacerlo en un vaso en el microondas unos 30 segundos. No más de un minuto, al ser poca cantidad enseguida se calentará y se volverá líquida. Remueve con una cucharilla. Deja templar y mientras monta la nata.
- Monta la nata bien fría en un cuenco, junto al azúcar glass, con unas varillas (o en tu Thermomix con la mariposa a velocidad 3). Cuando veas que empieza a coger cuerpo, añade la gelatina líquida sin dejar de batir suave, (en Thermomix sin quitar mariposa baja la velocidad a 1,5). echalá "en forma de hilo". Y termina subiendo la velocidad un poquitín.Ten cuidado con batir más de la cuenta porque harías, como ya sabes, mantequilla.

- Ten en cuenta: Al añadir la gelatina parece que la nata pierde consistencia, pero no es así, solo que la gelatina aun no ha actuado. Echa en la manga pastelera y espera 5 minutos para utilizarla. No la guardes mucho más tiempo porque tu nata espesaría más de la cuenta y no podrías darle forma con la manga.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a little basically hot, you can make basic modifications to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. As for basic food preparation skills for beginners you don't need to discover them but just if you grasp some easy food preparation techniques.
This isn't a total overview to fast as well as simple lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food How to Make Homemade Nata montada bien firme (trucazo). Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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