Empanadillas con harina integral rellenas de carne

Empanadillas con harina integral rellenas de carne

Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Empanadillas con harina integral rellenas de carne. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Empanadillas con harina integral rellenas de carne is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They're nice and they look fantastic. Empanadillas con harina integral rellenas de carne is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Empanadillas con harina integral rellenas de carne, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadillas con harina integral rellenas de carne delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Empanadillas con harina integral rellenas de carne using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Si disponemos de tiempo no podéis dejar de hacer vuestra propia masa de empanadillas y para hacerlas aún más sanas, he preferido usar harina integral. El resultado es una empanadilla muy rica y sabrosa, se nota que es casera, y en esta ocasión he optado por un relleno de carne, al estilo boloñesa, que las hacen irresistibles.

Con estas cantidades nos saldrán aproximadamente 18 empanadillas.

Ingredients and spices that need to be Get to make Empanadillas con harina integral rellenas de carne:

  1. Para la masa:
  2. 300 grs. harina integral
  3. 100 ml. aceite de oliva virgen extra
  4. 100 ml. vino blanco
  5. Sal
  6. Para el relleno:
  7. 250 grs. carne picada
  8. 1/2 cebolla
  9. 1 diente ajo
  10. Tomate frito
  11. 1 huevo batido (para pintar las empanadillas)

Instructions to make to make Empanadillas con harina integral rellenas de carne

  1. Comenzamos preparando la masa.
    Para ello en un bol ponemos todos los ingredientes, la harina, el aceite, el vino y la sal y mezclamos bien. Es una masa que se trabaja muy bien y no se pega. Podemos utilizar la Thermomix (1 minuto a velocidad espiga) o bien mezclar con las manos.
  2. Una vez consigamos una masa homogénea, le damos forma de bola y la llevamos al frigorífico durante una hora para que endurezca.
  3. Mientras vamos preparando nuestro relleno.
    En una sartén ponemos un poco de aceite de oliva y pochamos la cebolla y el ajo. Incorporamos la carne. Salpimentamos al gusto y añadimos el tomate frito. Dejamos que se cocine todo durante un par de minutos más y reservamos para que se temple.
  4. Pasada la hora, sacamos la masa del frigorífico y con la ayuda de un rodillo, estiramos la masa hasta dejarla lo más fina posible. Al llevar aceite no se pega de modo que se trabaja bien.
  5. Con la ayuda de un cortapastas o en caso de disponer de uno, de un vaso, vamos cortando los círculos.
  6. Después rellenamos cada uno de ellos con nuestro relleno ya casi frío y cerramos.
  7. Las empanadillas las podemos cerrar del modo tradicional, es decir, con la ayuda de un tenedor lo vamos sellando. O al estilo argentino, que es plegando la masa con la ayuda de los dedos. Como os sea más sencillo.
  8. Llevamos a una bandeja de horno con papel sulfurizado.
    Precalentamos el horno.
    Pintamos con huevo batido y horneamos.
  9. Aproximadamente estarán durante 30 minutos a 180ºC.
  10. Como siempre os digo, el relleno lo podemos tunear. Podemos optar por las clásicas atún y huevo, de pisto o unas que mis hijos siempre me piden de crema de cacao.
    ¿Os animáis a probar?

As your experience and confidence expands, you will find that you have much more natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or more components or is a bit basically hot, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not require to learn them but only if you grasp some basic cooking strategies.

This isn't a full guide to quick as well as easy lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Speedy Empanadillas con harina integral rellenas de carne. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Postre o tarta de plátano con galletas

Smoothie Mañanero

Crema de zanahoria y mascarpone con thermomix