Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado

Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado

Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Esta ensalada es una variante de la ensalada de patatas de aJaimie Oliver, aunque no lleva la crema agria ni rábano picante.
Me encanta esta ensalada, es súper completa, incluso como plato único, para comer o cenar, si te estás cuidando. Eso sí, bien fresquita.
Es muy sencilla de hacer y se puede dejar preparada el día anterior.
Os paso mi receta
#healthyfood #salmonmarinado #ensaladadepatata #entrantes #realfood #recetassingluten #diabetestipo2 #sinlactosa #intolerancias #mirecetario

Ingredients and spices that need to be Get to make Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado:

  1. 4 patatas medianas
  2. 1 cebolla tierna (cebolleta) incluidos los tallos verdes más tiernos en trozos pequeños
  3. 1 cucharada colmada alcaparras
  4. Vinagreta:
  5. Eneldo fresco o seco
  6. 2 cucharadas vinagre de manzana
  7. 1 cucharada mostaza de Dijon
  8. 1/2 cucharadita miel
  9. 1/2 taza aove de sal y pimienta

Instructions to make to make Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado

  1. Pelar las patatas y cortarlas en rodajas ni muy finas ni muy gruesas.
    Colocarlas en un recipiente para hacerlas al vapor.
    Yo las hago en la Thermomix, colocándolas en el Varoma, habiendo calentado el agua (600cc) 5'. Temperatura Varoma velocidad 4
    Colocar el Varoma con la patata previamente aderezadas con sal y programar 20' Varoma velocidad 4.
    Volcar en una fuente de cristal o loza
    Mientras preparar la vinagreta
    Echar los ingredientes en un bol y batir hasta emulsionar un poco. Reservar
  2. Picar la cebolla no muy pequeña y en pequeñas rodajas los tallos.
    Picar el eneldo y las alcaparras.
    Añadir a las patatas aún templadas y la vinagreta ya que de esta forma la patata se impregna de los sabores
    Remover con cuidado para que todo se reparta de forma homogénea.
    Dejarlo en la fuente tapada en el frigorífico, puede ser de un día para otro.
  3. Servir con salmón marinado.
    He puesto este salmón porque su sabor no es demasiado fuerte, prefiero marinado ya que no enmascara otros sabores.

As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have extra natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not require to learn them but just if you grasp some simple cooking techniques.

This isn't a complete overview to quick and very easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Quick Ensalada de patatas al vapor con vinagreta de mostaza y salmón marinado. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Dip de Cebolla

Comtessa de jamón (Thermomix 31)

Romanescu con bechamel, queso y pesto