Migas de Asturias

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Migas de Asturias. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Migas de Asturias is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Migas de Asturias is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Migas de Asturias, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Migas de Asturias delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Migas de Asturias using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Take to make Migas de Asturias:
- 1 kilo pan del día anterior
- 2 chorizos
- 250 gr. tocino veteado o panceta
- 1 cabeza ajos
- 4 pimientos verdes y rojas de freír
- 1 pastilla caldo
- sal aceite
Instructions to make to make Migas de Asturias
- Cortamos el pan en trozos y lo picamos. Podemos picarlo de forma manual, ayudándonos con un cuchillo bien afilado, o triturarlo con un robot de cocina. Yo por comodidad utilizo esta última opción. Pongo el pan troceado en la Thermomix (o en una picadora) y le doy varios toques de turbo hasta que veo que se ha quedado bien menudito el pan. Reservamos.
- A continuación desgranamos la cabeza de ajos y le damos un corte transversal. Freímos en una perola grande, que es la misma que vamos a utilizar para el resto de ingredientes, con abundante aceite y sin pelar. Cocinamos a fuego lento para que se vayan haciendo bien por dentro sin quemarse, y cuando estén dorados, retiramos y reservamos. Freímos ahora en el mismo aceite los pimientos cortados en tiras anchas. Reservamos.
- Quitamos el aceite de freír de la perola, y freímos con poco aceite el tocino. Reservamos. Freímos finalmente el chorizo y la morcilla. Cuanto estén hechos reservamos, dejando en la perola ese aceite que queda rojizo de haber frito el chorizo porque es el que luego le va a dar buen color a las migas.
- Ponemos a calentar un vaso de agua donde diluiremos la pastilla de caldo y un poco de sal. Cuando esté templado añadiremos este agua al pan en forma de lluvia, removiendo continuamente para que llegue a todas partes y se humedezcan todas las migas por igual. Tienen que quedar esponjosas, de manera que si ves que han quedado muy secas hay que añadirles un poquito más de agua, poco a poco, sin pasarnos para que luego queden sueltas.
- Con la práctica se le irá cogiendo el punto exacto a la humedad del pan. Freímos las migas en la sartén con ese aceite que habíamos reservado. Podemos añadir un poco más de aceite si vemos que nos hemos quedado cortos y se nos están pegando.
- Removemos continuamente para que el calor se reparta por todo el pan y las migas se vayan haciendo. Añadimos a continuación todos los ingredientes y movemos hasta que queden bien repartidos. Dejamos que se hagan las migas hasta que queden bien tiernas y esponjosas.
As your experience and confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan and adjust your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you want to serve a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple changes to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you don't need to learn them yet just if you grasp some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total overview to quick as well as very easy lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this special food How to Make Award-winning Migas de Asturias. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment