Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja

Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja using 14 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja:

  1. 500 gr. pechugas de pollo 1 de de de
  2. 150 ml agua
  3. 1 zanahoria
  4. 1 diente ajo
  5. 1/2 cucharadita nuez moscada
  6. 1/2 cucharadita pimienta blanca
  7. 1 huevo
  8. 40 ml leche
  9. 50 g pan rallado
  10. -------- Salsa:
  11. 150 g guisantes
  12. 1 pimiento rojo grande
  13. 1 pimiento verde grande
  14. 2 cebollas mediadas

Steps to make to make Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja

  1. Thermomix

    Echamos en el vaso de la thermomix, el ajo y la zanahoria, trituramos 5 seg/vel 8, echamos la pechuga previamente picada durante 10 seg/ vel progresiva de 5 a 10, reservamos en un bol.

    A continuación, echamos en el vaso, el huevo, la leche y el pan rallado, mezclamos 15 seg/vel 5, echamos la carne picada reservada, la nuez mosca y la pimienta, y mezclamos 20 seg/vel progresiva de 5 a 8.
    Damos forma a las albóndigas de pollo ayudándonos con un poco de harina, para poder hacer las bolas sin que se nos peguen a las manos, y vamos friéndolas en abundante aceite en una sartén.
  2. Para hacer la salsa de pimientos, echamos en el vaso los pimientos y las cebollas, trituramos 10 seg/vel 5, bajamos los ingredientes con la espátula, echamos el aceite de oliva y programamos 20 mi/100º/vel 1. Pasado el tiempo, echamos el vino blanco, la albahaca, las hierbas provenzales y el pimientos choricero, programamos 20 min/varoma/vel cuchara, cuando hayan pasado los diez primeros minutos, echamos el agua por el bocal y dejamos que termine el programa. Por último, trituramos 15 seg/ vel progresiva de 5 a 10.

    En una cazuela echamos la salsa y las albóndigas, echamos los clavos y la soja, dejamos a fuego bajo durante cinco minutos, removiendo de vez en cuando para que se mezclen los sabores.
  3. Tradicional

    En un bol mezclamos la carne picada con el huevo, la leche, pan rallado, el diente de ajo muy picado y la zanahoria muy picada, sazonamos con la nuez moscada y la pimienta blanca, Hacemos las bolas de las albóndigas rebozándo en harina. Freímos en abundante aceite y reservamos.

    Para hacer la salsa, troceamos las cebollas, los pimientos y hacemos un sofrito con el aceite de oliva, añadimos después a ese sofrito, el vino blanco, la albahaca, las hierbas provenzales y el pimiento choricero, dejamos a fuego medio unos cinco minutos, después añadimos el agua y dejamos cocinar unos quince minutos, echamos las albóndigas, la soja y los clavos, y dejamos a fuego bajo otros diez minutos, removiendo de vez en cuando para que se integren los sabores.

As your experience as well as confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or more components or is a little bit essentially hot, you can make simple modifications to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on time. As for fundamental food preparation abilities for newbies you don't require to learn them yet just if you grasp some basic cooking strategies.

This isn't a total overview to fast as well as easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Ultimate Albóndigas de pollo en salsa de pimientos con soja. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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