Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal
Hello everybody, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal estimated approx 30 minutos.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Delicioso aperitivo o enrtante. Ideal para dejar a tus comensales con la boca hecha agua.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal:
- 300 g aceite de girasol
- 100 ml leche
- 10 g líquido de remolacha cocida
- 1/2 limón hecho zumo
- 500 g patatas peladas
- 2 tazas agua
- 12 u langostinos
- 500 g remolacha cocida
- 4 claras de huevo
- 6 cda zumo de limón
Steps to make to make Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal
- Para hacer la salsa cardenal: pese el aceite y reserve. Ponga en el vaso la leche con sal al gusto y el líquido de la remolacha. Programe 30 segundos, 37º, velocidad 5.
- Cuando termine, ponga un poco de agua en el cubilete para que no se levante, programe 3 minutos, 37º, velocidad 5 y vaya echando el aceite, poco a poco, sobre la tapadera.
- Acabado el tiempo, añada el zumo de limón a través del bocal de la tapadera y mezcle unos segundos a velocidad 5, sin temperatura. Reserve en el frigorífico hasta la hora de servir.
- A continuación lave el vaso, ponga el agua y programe 7 minutos, temperatura Varoma, velocidad 1. Mientras tanto, pele las patatas y córtelas en rodajas no muy gruesas. Colóquelas en el recipiente Varoma y reserve.
- Acabado el tiempo, ponga el recipiente Varoma con las patatas sobre la tapadera y programe 20 minutos más a la misma temperatura y velocidad. Cuando falten 5 minutos, abra con cuidado la tapadera e incorpore los langostinos sin pelar. Vuelva a cerrarlo.
- Cuando pare la máquina saque los langostinos y póngalos en un recipiente con agua, hielo y sal, hasta que vaya a montar el plato. Reserve.
- Para hacer la espuma: deje enfriar las patatas. una vez frías, póngalas en el vaso junto con la remolacha y la sal. Triture 15 segundos en velocidad 7. Baje con la espátula los restos de las paredes, cierre la tapa y vuelva a triturar 15 segundos en velocidad 10.
- Compruebe que la mezcla ha quedado fina. Ponga la mariposa en las cuchillas, añada las claras de huevo con el zumo de limón y programe 4 minutos a velocidad 3 1/2.
- Ponga a escurrir los langostinos en el cestillo. Acabado el tiempo, ponga la espuma en una manga pastelera y reserve en el frigorífico.
- Montaje del plato:pele los langostinos dejandoles la aleta de la cola. Prepare recipientes anchos y rellénelos hasta la mitad con la espuma. coloque sobre la misma un langostino y adorne con una cucharada de salsa cardenal. Puede acompañarlo con lechuga picada u otra verdura a su gusto.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal tastes over time. Whether you wish to offer a dish that uses less or more components or is a little bit more or less zesty, you can make simple modifications to achieve this goal. Simply put, start making your dishes promptly. As for basic food preparation abilities for beginners you do not need to learn them but only if you master some simple cooking methods.
This isn't a total guide to quick and also simple lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food How to Make Award-winning Espuma de remolacha con langostinos y salsa cardenal. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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