Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles

Hey everyone, it is Drew, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles is one of the most popular of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles is something which I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles estimated approx 75 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles using 28 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Excelente receta de Arzak, ideal para ocasiones especiales. Una cena romántica, como para el día de San Valentín; invitados importantes para impresionar, etc.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles:
- Para los huevos
- 4 huevos
- Sal
- 30 gr grasa de pato
- Para la mousse de dátil y chorizo
- 120 gr dátil
- 150 gr chorizo
- 100 gr agua
- 1 gr jengibre
- Para la cucharada de trufa
- 10 gr trufa fresca picada
- 3 gotas aceite de trufa blanca
- 16 gotas aceite de oliva
- Para las migas de pan:
- 60 gr chorizo picado (crudo)
- 60 gr bacon picado (crudo)
- ½ diente ajo triturado
- 300 gr pan de pistola (finamente picado)
- 100 gr jugo de fruta
- 100 gr agua
- Para la vinagreta de uvas:
- 50 gr uva blanca cortada en daditos
- 30 gr uva negra cortada en daditos
- 100 gr aceite de oliva 0'4
- 30 gr vinagre de arroz
- 1 pizca perejil picado
- 1 pizca jengibre molido
- Sal y pimienta
Steps to make to make Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles
- *Para los huevos**: Extender un poco de papel film en la mesa, hay que embadurnarlo con un poco de aceite. Depositar el huevo en el plástico con unas 6 gotas de aceite de trufa y otras 3 gotas de grasa de pato y un poco de sal.
- Cerrar y hacerle un nudo. Cocer en agua hirviendo durante cuatro minutos y medio. Una vez haya concluido el tiempo, cortar el plástico con mucho cuidado.
- Para meter el huevo en el plástico es conveniente usar un bol pequeño (redondo). Para emplatar el huevo, una vez emplatado, se decora con una yema de huevo batido con un poco de aceite oliva y una pizca de sal.
- *Para la mousse de dátil y chorizo**: Batir en la thermomix todos los ingredientes. Pasar por un tamiz. Calentar con cuidado a la hora de servir.
- *Para la cucharada de trufa**: Mezclar justo en el momento de servir y depositarlo sobre una cucharilla. Se puede decorar con una hoja de perifollo.
- *Para la miga de pan**: Dorar los ingredientes en una sartén menos los líquidos. Añadir los ingredientes líquidos e ir removiendo todo conjuntamente hasta que quede suelto. Tardará media hora. Debe hacerse a fuego lento.
- *Para la vinagreta de uvas**: Mezclar todos los ingredientes en frío.
- Perpendicularmente ponemos una cucharadita con la trufa picada. Por encima del huevo echamos un poco de vinagreta de uvas y rematamos con perejil picado.
- Final y presentación del plato:
- Disponer en una esquina del plato el huevo caliente. Debajo de él, trazamos dos rayas paralelas no muy gruesas, una con las migas y otra con la mousse.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual tastes with time. Whether you wish to serve a dish that uses less or even more ingredients or is a little basically spicy, you can make easy modifications to attain this goal. In other words, start making your dishes on schedule. As for standard food preparation skills for novices you don't require to learn them yet only if you grasp some easy food preparation strategies.
This isn't a complete guide to fast as well as easy lunch dishes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Homemade Flor de huevo y tartufo en grasa de oca con chistorra de dátiles. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment