Pizza estilo americano con peperoni

Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pizza estilo americano con peperoni. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Pizza estilo americano con peperoni is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Pizza estilo americano con peperoni is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pizza estilo americano con peperoni, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pizza estilo americano con peperoni delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pizza estilo americano con peperoni is 3 pizzas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pizza estilo americano con peperoni estimated approx 8 h / 3 días.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pizza estilo americano con peperoni using 12 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.

Receta de masa de pizza esponjosa tipo pan. Yo para hacer la receta utilizo la Thermomix para amasar, pero se puede hacer perfectamente sin ella.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pizza estilo americano con peperoni:

  1. Masa
  2. 500 g harina
  3. 300 ml agua
  4. 15 g sal
  5. 5 g levadura fresca
  6. Salsa
  7. Salsa de tomate
  8. Albahaca troceadita
  9. Aceite de oliva
  10. Sal
  11. Pimienta
  12. Orégano

Instructions to make to make Pizza estilo americano con peperoni

  1. Añadimos todos los ingredientes en el vaso, no importa el orden, y amasamos hasta que queden bien mezclados y se vea una masa homogénea. En el caso de amasar a mano, con unos 10 minutos de trabajar la masa debería ser suficiente, el resultado será el mismo. Y dejamos reposar la masa unos 30 minutos.
  2. Una vez pasados los 30 minutos, amasamos por segunda vez 7 minutos más con la Thermomix o 10 minutos a mano.
  3. La masa debería estar un poco pegajosa, por lo que vamos a espolvorear un poco de harina sobre una superficie plana y seca para forma una bola con la masa. Para hacer la bola recomiendo hacer girar la masa sobre sí misma y finalmente cerrarla. (Observar imagen para ver como cerrarla)
  4. En un bol untado con un poco de aceite para que no se pegue, dejamos la masa y tapamos con papel film y la dejamos reposar en la nevera. Mínimo 8 horas, máximo 3 días.
  5. Sacamos la masa de la nevera y la ponemos sobre una superficie plana con un poco de harina. Y la dividimos en 3 trozos iguales.
  6. Con cada trozo hacemos una bola y la dejamos en una palangana. Debajo cada bola dejamos un poco de harina de maíz y también un poco por encima para que no se reseque (si no tenemos, harina normal irá bien). Y las dejamos tapadas durante 2 horas a temperatura ambiente.
  7. Veremos que cada bola habrá aumentado su tamaño.
  8. Precalentamos el horno a 250 grados. Os recomiendo comprar una piedra para pizza, marca muchísimo la diferencia.
  9. Para la salsa de tomate, no voy a dar cantidades. Va un poco al gusto de cada uno. Simplemente cogemos todos los ingredientes y los mezclamos dejando una salsa lista para ser untada sobre la masa.
  10. Una vez más, espolvoreamos un poco de harina sobre una superficie plana y con mucha delicadeza ponemos una de las bolas. Haciéndola gira sobre sí misma la vamos estirando.
  11. Yo me ayudo de una pala con un poco de harina para más tarde honearla. Otra opción es con pala y papel de horno.
  12. Ahora le ponemos la salsita sobre la masa. En los bordes, con ayuda de un pincel, un poco de aceite de oliva, para hacerlo un poco más crujiente. Personalmente, en este punto, me gusta hornearla unos 5 minutos, porque así los ingredientes de encima no quedarán tan cocidos. Además de esta forma se puede congelar la masa ya prehorneada.
  13. Añadimos los ingredientes que queramos, yo he elegido queso y peperoni, y horneamos unos minutos hasta que el queso esté fundido y los bordes dorados, unos 5 minutos más.
  14. ¡Y listo! Ya tenemos nuestra pizza al estilo americano, rica rica. Bon profit!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a dish that utilizes less or more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not need to discover them but just if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a full overview to quick and very easy lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Award-winning Pizza estilo americano con peperoni. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Dip de Cebolla

Comtessa de jamón (Thermomix 31)

Romanescu con bechamel, queso y pesto